Namens onze opdrachtgever komen wij graag in contact met een ervaren Omnichannel / applicatie manager die de organisatie gaat ondersteunen bij het vormgeven en uitvoeren van de online strategie (winkel & online).

Als manager applicatie beheer winkel & online ben je verantwoordelijk voor de applicatie inrichting en het beheer van zowel de online omgeving als de ondersteuning van de applicaties die gebruikt worden in de winkels van deze retail organisatie. Je rapporteert in deze functie aan de IT manager en geeft zelf leiding aan een team met applicatie beheerders.

Samen met jouw team, de business en de manager IT denk jij mee over het verder brengen van de winkels en online omgeving. Jij ziet waar franchise ondernemers en de klanten behoefte aan hebben omtrent hun IT processen, instrumenten en systemen.

Daarnaast vertaal je strategische doelen naar de operatie en coach je collega’s binnen jouw afdeling bij de gestelde doelen. Dit doe je om de continuïteit van de bedrijfsprocessen binnen de organisatie te waarborgen en deze processen daarbij continue te verbeteren door o.a. gebruik te maken van Lean methodieken.

Je houdt je daarnaast bezig met diverse IT projecten. Je bent dus niet alleen de verbindende factor in je eigen team, maar je zoekt ook multidisciplinair de verbinding op, zowel binnen de Holding als bij onze franchise ondernemers.

Wie ben jij?
Met een can-do & zelfstarter mentaliteit weet jij hoe je deze Retail organisatie verder op de kart kan zetten op gebied van digitalisering en online! Het kan goed zijn dat jij vanuit applicatiebeheer of een andere technische rol bent doorgegroeid naar een generieke rol, óf je hebt deze ambitie. Je hebt ervaring in een digitale omgeving, bij voorkeur achtergrond in e-commerce.

Jij denkt in concepten en weet de strategie in praktijk te vertalen. Omdat jij dé verbinder bent binnen je team, weet jij jouw team uitstekend mee te nemen in de vertaling van de Roadmap in dagelijkse doelen.

Daarbij heb en/of ben je:

  • Kennis van E2E verantwoordelijkheid voor de nieuwe online strategie/Solutions.
  • Ervaring binnen high-traffic B2C websites bij voorkeur uit een Retail omgeving.
  • Sterk in stallholdermanagement door de Continue vraag naar oplossingen vanuit de business.
  • Ervaring in het werken binnen een zeer dynamische omgeving.
  • HBO+ werk- en denkniveau.
  • Bewezen ervaring als coachend leidinggevende.
  • Ervaring in de Retail en ervaring met Lean en Agile zijn een pré.

Wat bieden ze jou?
Een uitstekend salaris passend met goede arbeidsvoorwaarden, telefoon, laptop, reiskostenvergoeding of een auto. veel ruimte om vanuit huis te werken, snelle groeiomgeving.
Daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijk ontwikkeling door middel van trainingen en opleidingen.

Herken jij jezelf in deze ondernemende uitdaging?!

Voor meer informatie:
Voor meer informatie over bovenstaande positie kan je contact opnemen met Martijn Brinkhorst op Martijn.brinkhorst@deltasearch.eu.

Include a message to the recruiters.
Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!