Headhunt Internship

Bij Deltasearch, een toonaangevend recruitment kantoor gespecialiseerd in IT-profielen en onderdeel van de Deltaworx Group,  zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair met een winnaarsmentaliteit. We combineren moeiteloos onze rijke ervaring met een jonge en dynamische instelling, waarbij innovatie hoog in het vaandel staat. Sharing is caring, dus we delen graag onze kennis met jou en staan open voor jouw frisse ideeën.

 

Word jij onze ultieme jr. Wolf of Wallstreet?
We kijken specifiek uit naar iemand met een winnaarsmentaliteit die samen met ons wilt groeien in een bedrijf dat razendsnel groeit. Ben jij ondernemend, een echte goal getter die vlot contacten legt? Dan bieden wij jou een uitdagend kader waarin je proeft van zowel de kandidaten- als prospectiekant in de IT recruitment markt.

 

Check, check, double check – Wat kun je van ons verwachten?
  • Je bent bij ons geen nummer; we geven je de ruimte om te groeien volgens jouw eigen ambities.
  • Persoonlijke ontwikkeling staat voorop: we begeleiden je dagelijks om te groeien als consultant.
  • Welkom in onze Delta-family! Verwacht een motiverende en gezellige werksfeer, inclusief wekelijkse Delta-cafés en onvergetelijke teambuildings.
  • Werk in een inspirerende omgeving met onze geweldige kantoorhond.
  • Ons kantoor in Antwerpen is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en er is gratis parking voor de deur.
  • Heb je een specifiek afstudeerproject of -onderzoek? We gaan graag samen met jou op zoek naar de ideale invulling van jouw takenpakket.

Ben jij klaar om deel uit te maken van ons dynamische team en je stempel te drukken op de IT-recruitmentmarkt? Solliciteer nu en ontdek de start van jouw avontuur bij Deltasearch!

Curious? Let's meet for a coffee or beer (5 o'clock somewhere)!

Dien Van Ranst
+32 3 375 69 68
dien@deltasearch.eu
 

Let's talk!

Ik ga akkoord met de Privacy Policy *

Of neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op +32 3 303 42 37

Maak kennis met ons team